Te urmăresc online?


Când navigați pe Internet, probabil că vă luați anonimatulCa atare, majoritatea dintre noi fac.
Apucând telefoane, ascultând conversații confidențiale,Lectarea mesajelor de poștă electronică ale altora pare ceva de genul astaSe întâmplă doar în filmele spionale către "alți" oameni.
Cu toate acestea, probabil că nu vă dați seama cât de multInformațiile despre dvs. au potențialul de a obțineTransmise prin Internet de fiecare dată când te duci online.
Fiecare computer conectat la Internet are "porturi"Permiteți-i să se conecteze. Un "port" nu înseamnă că ai unGaura fizică sau deschiderea în cazul computerului dvs. sauHardware, dar înseamnă că aveți deschideri prin careInformațiile trec înainte și înapoi între calculatorul dvs. șiinternetul.
În funcție de tipul de conexiune (dial up, LAN, cablu,DSL), este posibil să aveți mai multe deschideri pentru posibilele neplăceriDe către hackeri, cod rău intenționat sau viruși.
Calculatoarele cu conexiuni dedicate riscă cel mai mult.Dacă cineva sau ceva intră într-unul din aceste porturi șiÎn computerul dvs., pot viziona totulFaceți și vedeți toate datele pe care le introduceți, inclusiv cele socialeNumere de securitate și informații despre cărțile de credit.
Cea mai ușoară modalitate de a învinge această problemă implică utilizarea unui afirewall. Firewalls, software simplu și ieftinDisponibil la aproape orice magazin de birou sau magazin de calculatoare,Bloca cele mai uzuale porturi pe care hackerii le folosesc pentru a vă introducecomputer.
Firewall-urile vă ajută să detectați și să blocați neautorizareaTransmiterea de informații de la computer laInternet. Acest lucru adaugă o măsură semnificativă de protecție dacăVi se infectează cu un virus de Troian care încearcă"Acasă la telefon" către hacker cu informațiile dvs. sensibile.
Dacă doriți să vă testați conexiunea pentru vulnerabilitateAtac, conectați-vă la http://security1.norton.com și rulațiDiverse diagnostice. Aș sfătui cu tărie pe oricineConectat la Internet prin DSL sau cablu pentru a obține șiUtilizați un paravan de protecție pentru a vă proteja împotriva accesului neautorizat.
Infectat cu "Spyware?"
Anterior am vorbit despre accesul neautorizat la dvs.computer. Dar o problemă crescândă online cu oamenii care urmărescDvs. și activitățile dvs. implică utilizarea programelor pe care le facețiLocuiți cu plăcere pe computer.
Denumită în mod obișnuit "Spyware", aceasta se referă la orice program careTransmite informații despre tine altcuiva fără tineȘtiind exact ce se trimite. Scopul principal al programului SpywareImplică urmărirea obiceiurilor dvs. de navigare, astfel încât agenții de publicitate să știeCare vizează anunțurile care vă trimit.
Cele mai multe programe spyware se găsesc pe computerul dvs. incluseCu alte aplicații software, ca program standalone,Sau ca modificare a HTML-ului pe o pagină Web.
Indiferent de modul în care o obțineți, trebuie să înțelegețiExact ce informații devin transmise despre dvs., astfel încât să văPoate decide dacă să păstreze sau să dezinstalați software-ul. SimpluȘi simplu, aceste programe spyware pot dezvălui potențialInformații extrem de sensibile despre dvs. și despre dvs. onlineobiceiuri.
Dacă aveți nelămuriri despre Spyware și dacă dvs. sau nuComputerul poartă în prezent orice, accesați www.lavasoft.deȘi verificați software-ul PC gratuit care vă va scanaSistem pentru Spyware cunoscut

Postări populare