Construirea calculatoarelor ieftine în 3 pași simpli


Cu doar un deceniu în urmă, singurele persoane care au pus laolaltă computerele erau acei indivizi care aveau un background tehnic extins. Progresele în tehnologie au eliminat unele din complexitățile în modul în care computerele funcționează. Această schimbare a dus la o medie de oameni care au o înțelegere de bază a computerelor de a putea construi un sistem înșiși. Indiferent dacă sunteți interesat să construiți calculatoare pentru a stabili un nou hobby sau pentru a începe o afacere, puteți face acest lucru doar în câțiva pași simpli și într-un buget incantator.
Primul pas în construirea calculatoarelor ieftine este de a determina ruta pe care doriți să o utilizați pentru a construi sisteme. În principiu, aveți trei opțiuni atunci când vă gândiți să construiți calculatoare ieftine: construiți un sistem de la zero, extindeți-vă pe un computer cu oase goale sau faceți upgrade la un sistem existent. Construirea unui sistem de la zero poate fi o experiență plină de satisfacții. Cu toate acestea, nu este pentru toată lumea. Dacă sunteți nerăbdători sau sunteți intimidați de uneltele mecanice, este mai bine să alegeți una dintre celelalte două opțiuni.
Indiferent de metoda pe care o alegeți, veți urma trei pași de bază:
1. Planul2. Asamblați3. Testați
Faza de planificare a proiectului dvs. implică determinarea specificațiilor pentru computerul pe care doriți să-l construiți. Odată ce cunoașteți aceste informații, puteți începe să cumpărați componente care îndeplinesc acele specificații. Principalele considerente ar trebui să fieHard disk, memorie și CPU (unitate centrală de procesare). Harddrive-ul este important deoarece determină cât de multe informații puteți stoca pe computer. În timp ce ați putea construi un computer cu o greutate mai mică de 2 GB (gigabytes), nu este recomandat.
Harddrive-ul și memoria funcționează împreună. Cantitatea de memorie pe care o plasați în computerul dvs. va afecta în mod direct modul în care sistemul este capabil să finalizeze diferitele procese pe care le solicitați atunci când utilizați sistemul. Dacă nu aveți nicio idee despre dimensiunea unității hard disk și cantitatea de memorie de care aveți nevoie, trebuie să luați în considerare tipul de sistem de operare pe care intenționați să îl încărcați în sistem. Puteți consulta producătorul unității hard disk sau puteți examina informațiile de pe site-ul Cheap-Computer-Guy.com, care conține o listă a cerințelor minime de hard disk și de memorie pentru diferite sisteme de operare și folosiți aceste informații ca ghid.
Echipamentul prezentat în acest articol include elementele de bază ale unui sistem informatic. Desigur, în zilele noastre oamenii doresc mult mai mult decât elementele de bază și, fără îndoială, simțiți același lucru. Există componente opționale disponibile pe care le puteți adăuga la sistemele dvs., care includ unități CD sau DVD, un modem sau altă componentă de comunicație pentru conectivitate la Internet sau o placă grafică video.
Odată ce ați decis asupra specificațiilor calculatorului pe care doriți să-l construiți, sunteți gata să asamblați sistemul. În plus față de informațiile detaliate despre componentele pe care le veți avea nevoie pentru a vă construi calculatorul, cheap-computer-guy.com include instrucțiuni pas cu pas pentru asamblarea unui computer ieftin de tip "do-it-yourself".
După ce ați terminat asamblarea calculatorului, va trebui să testați pentru a vă asigura că boot-ul sistemului și că toate componentele funcționează corect. După ce ați terminat toate aceste teste, vă veți construi propriul calculator ieftin.

Postări populare